Aktualizované Krimi

Polícia už dva dni prehľadáva priestory a pozemky policajnej akadémie v Bratislave

V priestoroch Akadémie Policajného zboru v Bratislave prebieha pre vyšetrovanie prečinu zneužívania právomoci verejného činiteľa rozsiahla prehliadka.

Ilustračný obrázok k článku Polícia už dva dni prehľadáva priestory a pozemky policajnej akadémie v Bratislave
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

V súvislosti s objasňovaním prečinu zneužívania právomoci verejného činiteľa už druhý deň prebieha v priestoroch Akadémie Policajného zboru v Bratislave prehliadka iných priestorov a pozemkov. Informovala o tom Veronika Slamková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Akcia „učiteľ“

„V rámci prehliadky policajti zaisťujú všetky dôkazy potrebné pre riadne objasnenie trestnej veci. V tejto súvislosti neboli doposiaľ zadržané žiadne osoby,“ uviedla hovorkyňa.

Poskytnutie bližších informácií podľa Slamkovej v súčasnosti nie je možné, nakoľko by to mohlo zmariť alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie veci. „Bližšie informácie k prípadu poskytneme, keď to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní,“ dodala.

Rektorka APZ Lucia Kurilovská pre TASR uviedla, že prehliadky sú zamerané na študijné záležitosti. Nepotvrdila však medializované tvrdenia, že by malo ísť o prijímacie konania. „Nie, vôbec to nesúvisí s prijímacím konaním,“ povedala.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM