Správy

Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia na bratislavských cestách

V najbližších dňoch musia vodiči počítať s dopravnými obmedzeniami na cestách hlavného mesta. Kde v Bratislave musíte zvýšiť pozornosť?

Ilustračný obrázok k článku Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia na bratislavských cestách
4
Galéria
Zdroj: TASR

Polícia upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenie, s ktorým je potrebné počas najbližších dní počítať na cestách hlavného mesta. Bratislava24.sk informoval krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

K obmedzeniam premávky dôjde z dôvodu opráv povrchu vozovky a položenia nového asfaltového krytu.

Kde platia obmedzenia

  • Na Prievozskej ulici od 15. júla od 8:00 hod. v smere od Ružovej doliny po Miletičovú ulicu vo všetkých jazdných pruhoch. V smere von z mesta sa obmedzenie bude týkať ľavého odbočenia na Miletičovu ulicu a samotnej križovatky. Predpokladané ukončenie prác je naplánované na 24. júl do 4:00 hod.
  • Na Hradskej ulici sa toto obmedzenie týka celej šírky v úseku od križovatky so Železničnou ulicou až po zastávku MHD pred Pentagonom. Obmedzenia v doprave budú od 17. júla od 9:00 hod. a predpokladaný termín ukončenia je 21. júl o 24:00 hod.

„V súvislosti s uvedenými dopravnými obmedzeniami žiadame vodičov, aby sa pri prejazde uvedenými úsekmi riadili príslušným dopravným značením, aby zvýšili svoju pozornosť, prípadne na prejazd využili v rámci možností iné trasy,“ dodal Michal Szeiff.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM