Krimi

Polícia si posvietila na cyklistov: V Bratislavskom kraji odhalili až 115 priestupkov! + VIDEO

Policajti uložili blokovú pokutu v 80 prípadoch, a to až do výšky 50 eur. Najčastejšie porušenia zákona sa týkali najmä jazdy cez priechody pre chodcov.

Ilustračný obrázok k článku Polícia si posvietila na cyklistov: V Bratislavskom kraji odhalili až 115 priestupkov! + VIDEO
Zdroj: TASR

Až 115 priestupkov zistili policajti počas minulého týždňa v Bratislavskom kraji v rámci kontroly nemotorových účastníkov cestnej premávky. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Napomenutia aj pokuty

Policajti uložili blokovú pokutu v 80 prípadoch, a to až do výšky 50 eur. „Najčastejšie porušenia zákona sa týkali najmä jazdy cez priechody pre chodcov, jazdy po chodníku cyklistami, jazdy v protismernej časti vozovky či na červený signál stoj,“ uviedol Szeiff.

Doplnil, že 35 cyklistov policajti vyriešili napomenutím, v jednom prípade bola vykonaná dychová skúška. „U cyklistu bola zistená prítomnosť alkoholu v dychu nad povolených 0,5 promile,“ povedal Szeiff.

Upozornil, že v osobitých kontrolách bude polícia aj naďalej pokračovať.

Zdroj: Facebook

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM