Krimi

Polícia rozdávala pokuty štamgastom popíjajúcim pivo: Nevynechala ani obľúbený podnik v Petržalke

Kontrola v obľúbenom petržalskom podniku neďaleko Námestia hraničiarov sa mužom zákona vyplatila. Natrafili aj na hľadanú osobu.

Ilustračný obrázok k článku Polícia rozdávala pokuty štamgastom popíjajúcim pivo: Nevynechala ani obľúbený podnik v Petržalke
Zdroj: TASR/DPA

V uliciach Bratislavy je viac policajtov ako obvykle. Vo veľkom kontrolujú dodržiavanie zákazu vychádzania. Ľudia, aj keď je situácia vážna a pacientov v nemocniciach pribúda, zrejme stále neobsedia doma a ťahá ich to von – na vzduch a zjavne aj na pivko.

Pochybila prevádzka aj štamgasti

Petržalskí kriminalisti sa na sociálnej sieti pochválili odhalením prevádzky, ktorá nedodržiavala aktuálne opatrenia a svojim štamgastom čapovala pivo a podávala rôzne nápoje.

„Aj osoby, ktoré túto prevádzku navštívili, sa dopustili porušenia zákazu vychádzania. Jedna z kontrolovaných osôb sa dokonca nevedela preukázať negatívnym testom na ochorenie COVID-19,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Pokutu zrejme ľudia prichytení „pri čine“ nezaplatili okamžite. Polícia preto bude prípady objasňovať a zistené priestupky budú odovzdané vecne príslušnému správnemu orgánu.

Dve muchy jednou ranou

„Razia“ v obľúbenom petržalskom podniku neďaleko Námestia hraničiarov sa mužom zákona vyplatila. „Medzi kontrolovanými osobami policajti zároveň vypátrali osobu, po ktorej bolo vyhlásené pátranie po jej pobyte. Informácie boli poskytnuté útvaru, ktorý pátranie po pobyte osoby vyhlasoval,“ oznámili na sociálnej sieti.

ZÁKAZ VYCHÁDZANIA, OPATRENIA, RÚŠKA, DEZINFEKCIA, V NEMOCNICIACH PACIENTI VO VÁŽNOM STAVE... A V PREVÁDZKE SA ČAPOVALO...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, March 8, 2021

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM