Krimi

Polícia prosí o pomoc: Hľadá svedkov bitky na Hurbanovom námestí

Policajti žiadajú svedkov sobotňajšej bitky, aby sa prihlásili na čísle 158 alebo osobne na policajnom oddelení. Z dosiaľ vykonaných vyšetrovacích úkonov vyplýva, že k bitke došlo v sobotu nadránom v čase okolo 4. hodiny pred jedným z podnikov v Starom Meste na Hurbanovom námestí v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Polícia prosí o pomoc: Hľadá svedkov bitky na Hurbanovom námestí
Zdroj: Dnes24.sk

Policajti vyšetrujú prípad ako prečin výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva a zločin ublíženia na zdraví. Na mieste prístupnom verejnosti zatiaľ nezistený počet páchateľov napadol dvoch 23-ročných mužov.

Poškodenými sú občania Srbskej republiky a Kosova. Srb utrpel tržnú ranu na uchu, odreniny a hematómy v oblasti tváre a krku, bez trvania práceneschopnosti. Oveľa horšie je na tom Kosovčan.

Ten je doteraz hospitalizovaný v jednej z bratislavských nemocníc so zlomeninou čeľuste, lícnej kosti, lebky a nalomeným driekovým stavcom. Vzhľadom na rozsah zranení čas jeho liečenia nie je známy.

Z dôvodu objasňovania uvedeného protiprávneho konania zatiaľ neznámych páchateľov policajti žiadajú svedkov, aby sa im prihlásili, a tak svojimi svedeckými výpoveďami pomohli k objasneniu veci. Akékoľvek informácie je možné podať na bezplatnom čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Informovala o tom Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM