Krimi

Polícia pátra po vodičovi, ktorý v Petržalke poškodil osem áut a z miesta odišiel

Doposiaľ neznámy vodič strieborného motorového vozidla poškodil na parkovisku na Budatínskej ulici celkovo osem zaparkovaných áut a z miesta odišiel.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po vodičovi, ktorý v Petržalke poškodil osem áut a z miesta odišiel
2
Galéria

Polícia pátra po vodičovi, ktorý v piatok ráno v Petržalke poškodil osem áut. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Poškodené autá

Krátko po 4:45 hod. doposiaľ neznámy vodič strieborného motorového vozidla poškodil na parkovisku na Budatínskej ulici celkovo osem zaparkovaných áut a z miesta odišiel. Spôsobil tým škodu v celkovej výške 8800 eur.

Polícia vyzýva svedkov, ktorí videli dopravnú nehodu a vedia poskytnúť bližšie informácie k jej priebehu, aby tak urobili na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne v budove Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V na Námestí Hraničiarov.

„Rovnako vyzývame aj vodičov, ktorí majú vo vozidle kamery, prechádzali ulicami Budatínska, Lietavská, Šintavská, Smolenická, Bratská, Jiráskova a Panónska cesta v čase 4.40 až 4.55 h a zaznamenali túto udalosť, aby sa nám prihlásili a poskytli kamerové záznamy,“ uviedol Szeiff.

Polícia pátra po vodičovi, ktorý v Petržalke poškodil osem áut
2
Galéria

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM