Tomáš Stupavský Krimi

Polícia obvinila tri osoby, ktoré fyzicky napadli dlžníka

Z marcovej lúpeže pred jedným zo skladov na ulici Stará Vajnorská v Bratislave, ktorá bola spojená s fyzickým útokom, už policajný vyšetrovateľ obvinil tri osoby. V prípade dokázania viny im hrozia tri až osem rokov väzenia.

Ilustračný obrázok k článku Polícia obvinila tri osoby, ktoré fyzicky napadli dlžníka
Zdroj: Policajný zbor SR

K činu, ktorého sa podľa vyšetrovania mali dopustiť 46-ročný Miroslav P. z okresu Hlohovec, 23-ročný Lukáš P. a 40-ročná Miriam P. z Bratislavy, došlo 26. marca. Obeťami prepadnutia bol manželia z okresu Šala.

„Obvinení najskôr v areáli skladu fyzicky napadli 38-ročného muža, ktorý po útoku ostal bezvládne ležať na zemi. Obvinená žena na ležiaceho muža ešte nahuckala psa, ktorý poškodeného pohrýzol na nohe,“ informovala o okolnostiach hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Tatiana Kurucová.

„Dôvodom napadnutia boli peniaze, ktoré poškodený mal dlhovať obvineným,“ ozrejmila policajná hovorkyňa.

Obvinení napokon napadli aj ženu, ktorá sa snažila chrániť svojho manžela. „Mladší muž z trojice páchateľov pri napadnutí vytrhol žene kľúče od motorového vozidla a tiež kľúče od bytu,“ uviedla Kurucová.

Zranenia poškodeného muža – zlomenina nosnej kosti, pomliaždenie tváre, hrudníka, rebra, ako aj pohryznutie psom na lýtku si vyžiadali liečenia približne dva týždne. Žena z útoku vyviazla bez zranení. Obvinení sú stíhaní na slobode.

Ilustračné foto.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM