Krimi

Bratislavu včera ochromila dopravná nehoda: Polícia odkryla detaily TRAGÉDIE!

Pre vážnu dopravnú nehodu bola včera blokovaná doprava na frekventovanom mieste v hlavnom meste. Muži zákona napokon prišli s verziou, čo sa pod haváriu podpísalo.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavu včera ochromila dopravná nehoda: Polícia odkryla detaily TRAGÉDIE!
3
Galéria

Ako už včera (15. 12.) Bratislava24 informovala, polícia krátko pred 12.00 hod. zasahovala na križovatke ulíc Bajkalská a Prievozská, kde sa stala vážna dopravná nehoda. Zrazili sa štyri osobné autá, jeden človek nehodu neprežil.

Príčina tragédie

Dopravní policajti dnes na sociálnej sieti poskytli bližšie informácie k tragédii. Hlavnou príčinou nehody bol pravdepodobne infarkt staršieho vodiča.

„Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania 73-ročný vodič vozidla Škoda Octavia pri prechádzaní touto križovatkou, pravdepodobne z dôvodu infarktu, prešiel cez odbočovací pruh priamo. Následne došlo k zrážke s vozidlom Honda Civic, a to bolo následne odrazené do ďalšieho vozidla, Volvo XC60,“ uvádza polícia na sociálnej sieti.

Vodiča vozidla Škoda sa pokúšali záchranári oživiť. Aj napriek ich veľkej snahe sa to však, bohužiaľ, nepodarilo.

Ďalším vodičom polícia dala „fúkať“. „Vodiči vozidiel Volvo a Honda boli podrobení na mieste vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, tie skončili s negatívnymi výsledkami,“ spresňujú muži zákona, ktorí už aj vyčíslili škody. Odhadli ich na 30-tisíc eur.

Vyšetrovaním presných príčin a tiež okolností, za ktorých k tejto dopravnej nehode došlo, sa v súčasnosti zaoberá príslušný útvar Policajného zboru. „V tejto súvislosti bolo zároveň začaté aj trestné stíhanie vo veci podozrenia z prečinu usmrtenia,“ dodáva polícia.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Tragická nehoda na križovatke Bajkalská - Prievozská
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM