Krimi

Mladík zhodil starenku na zem a chcel ju okradnúť, pátra po ňom polícia

Polícia taktiež žiada svedkov udalosti, ktorí v tom čase prechádzali Hraničnou ulicou a majú v aute kameru, aby jej záznamy zálohovali a poskytli polícii.

Ilustračný obrázok k článku Mladík zhodil starenku na zem a chcel ju okradnúť, pátra po ňom polícia
Zdroj: TASR

Bratislavskí policajti vyšetrujú okolnosti lúpeže, ku ktorej došlo v utorok (10.12.) okolo 07:08 hod. na chodníku pred jedným z obytných domov na Hraničnej ulici v Bratislave. Informujú o tom na sociálnej sieti.

Starenku sotil na zem

Doposiaľ neznámy páchateľ mal pristúpiť k 80-ročnej žene a sotiť ju tak, že spadla na zem. Pokúsil sa jej vytrhnúť z rúk kabelku, čo sa mu nepodarilo, a ušiel na neznáme miesto.

Polícia vyzýva občanov na spoluprácu pri hľadaní páchateľa, ktorým by mal byť 16– až 20-ročný muž, vysoký približne 165 cm, štíhlej postavy. Oblečenú mal sivú kapucňu a sivý šál.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli napomôcť k objasneniu skutku, možno oznámiť na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Polícia taktiež žiada svedkov udalosti, ktorí v tom čase prechádzali Hraničnou ulicou a majú v aute kameru, aby jej záznamy zálohovali a poskytli polícii.

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: Facebook
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM