Krimi

Polícia naďalej pátra po mužovi, ktorý minulý týždeň dobodal SBS-kára v Dúbravke

V súvislosti s incidentom v predajni Lidl na Saratovskej ulici, ku ktorému došlo v priebehu minulého týždňa, sa polícia obracia aj na verejnosť.

Ilustračný obrázok k článku Polícia naďalej pátra po mužovi, ktorý minulý týždeň dobodal SBS-kára v Dúbravke
3
Galéria

Polícia v súvislosti s vyšetrovaním prečinu výtržníctva, ku ktorému došlo v prevádzke jedného z obchodných reťazcov na Saratovskej ulici v Dúbravke, pátra po dosiaľ neznámom páchateľovi a v tejto súvislosti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osoby na priložených fotografiách. Bratislava24.sk informoval krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Napadol SBS-kára

Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania dňa 7. 11. krátko po 13:00 hod. doposiaľ neznámeho muža zastavil za pokladničnou zónou zamestnanec súkromnej bezpečnostnej služby z dôvodu podozrenia zo spáchania drobnej krádeže.

Neznámy muž reagoval fyzickým napadnutím zamestnanca SBS za použitia noža, ktorým mu spôsobil bodné poranenie v oblasti hrudníka. Následne neznámy muž z priestorov prevádzky odišiel na neznáme miesto.

„V prípade, ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na priložených fotografiách, žiadame, aby sa s nimi obrátili na bezplatné číslo polície 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ dodal Szeiff.

Neznámy muž dobodal SBS-kára v Dúbravke
3
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM