han Krimi

Policajti NAHÁŇALI nadrogovaného motorkára: Po Bratislave sa rútil ŠIALENE rýchlo! VIDEO

Muž na odcudzenom motocykli unikal policajnej hliadke ulicami Bratislavy rýchlosťou viac ako 160 kilometrov za hodinu. Lekárske vyšetrenie zároveň potvrdilo prítomnosť drog v jeho organizme.

Ilustračný obrázok k článku Policajti NAHÁŇALI nadrogovaného motorkára: Po Bratislave sa rútil ŠIALENE rýchlo! VIDEO
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Ako to začalo

Policajná hliadka spozorovala dva motocykle idúce vedľa seba v pondelok (28. 8.) krátko pred 1.30 h na Kazanskej ulici. „Jeden z motocyklov nemal namontované tabuľky s evidenčným číslom vozidla. Keďže sa vodič v tomto prípade dopustil priestupku, rozhodli sa ho zákonným spôsobom za využitia výstražného svetelného zvukového znamenia zastaviť,“ priblížil hovorca. Obaja motocyklisti však prudko zrýchlili a hliadke začali unikať vo vysokej rýchlosti.

Podľa hovorcu dvojica nerešpektovala dopravné značenie ani opakované výzvy na zastavenie a vo vysokej rýchlosti ohrozovala ostatných účastníkov cestnej premávky. Na ulici Mlynské nivy sa motocyklisti rozdelili.

„Hliadka Policajného zboru prenasledovala vodiča motocykla, ktorý mal namontované evidenčné číslo vozidla, keďže im bol bližšie,“ podotkol.

Ukradnutá motorka

Vodič na Ružinovskej ulici zoskočil z motocykla a dal sa na útek v smere do Parku Andreja Hlinku. „Policajti muža však dobehli, obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie,“ dodal Szeiff.

Neskôr bolo zistené, že motocykel bol odcudzený na území Rakúska a evidenčné číslo sa nezhoduje s daným motocyklom.

„Vodič motocykla bol zároveň podrobený lekárskemu vyšetreniu, ktoré preukázalo prítomnosť amfetamínu, metamfetamínu a MDMA v jeho organizme,“ priblížil hovorca s tým, že polícia sa zaoberá vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti.

VIDEO z policajnej naháňačky, si môžete POZRIEŤ TU.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM