Maros Palesch Krimi

Policajti hľadajú svedkov dopravných nehôd

BRATISLAVA. Policajti hľadajú svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala v stredu, 04.05.2011 v čase približne o 15.30 hod na parkovisku nachádzajúcom sa na ulici Mlynské Nivy v Bratislave. V druhom prípade policajti hľadajú svedkov dopravnej nehody, k

Pri prvej nehode na Mlynských Nivách neznámy vodič s doposiaľ neznámym vozidlom bielej farby so žltým pásom a seneckým evidenčným číslom pri obchádzaní zaparkovaného vozidla poškodil oproti zaparkované vozidlo Škoda Fabia Combi. Vodič si na mieste dopravnej nehody nesplnil povinnosti účastníka dopravnej nehody a z miesta ušiel.

V druhom prípade, na Trenčianskej ulici, doposiaľ neznámy vodič s neznámym vozidlom pri prejazde po Trenčianskej ulici v smere do mesta, poškodil zaparkované osobné motorové vozidlo Dacia Duster.. Ani v tomto prípade si vodič nesplnil povinnosť účastníka dopravnej nehody a z miesta ušiel.

Policajti žiadajú svedkov týchto nehôd, aby sa prihlásili na polícii a svojimi výpoveďami prispeli k ich náležitému objasneniu.

**Všetky informácie vedúce k objasneniu nehody oznámte na telefónnom čísle 09610/32 551, na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na Krajskom dopravnom inšpektoráte na Osvetovej ulici č. 4 v Bratislave, alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení. **

Zdroj: KR PZ Bratislava, Petra Hrášková

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM