Rôzne

Policajné hliadky v Bratislave posilnia počas adventu aj policajti z iných krajských riaditeľstiev

Zmiešané hliadky poriadkovej polície budú na bezpečnosť občanov dohliadať formou hliadkovej a obchôdzkovej služby najmä v historickej časti Starého Mesta a v širšom centre.

Ilustračný obrázok k článku Policajné hliadky v Bratislave posilnia počas adventu aj policajti z iných krajských riaditeľstiev
Zdroj: TASR

Počas adventného obdobia využijú bratislavskí policajti pri zabezpečovaní bezpečnosti návštevníkov hlavného mesta aj tzv. zmiešané hliadky. Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Michal Szeiff, Polícia SR dohliada na bezpečnosť návštevníkov Bratislavy zvýšeným výkonom služby hliadok poriadkovej a dopravnej polície.

Policajti z krajských riaditeľstiev

„Keďže predpokladáme, že v tomto období zaznamenáme na území hlavného mesta zvýšený počet návštevníkov ako zo zahraničia, tak z iných častí Slovenska na ochranu života, zdravia a majetku budú na verejne prístupných miestach dohliadať počas adventného obdobia zmiešané hliadky poriadkovej a dopravnej polície,“ uviedol Szeiff.

S podporou Ministerstva vnútra SR a Prezídia PZ budú hliadky bratislavskej polície posilnené aj príslušníkmi PZ z Krajského riaditeľstva Policajného zboru Košice, Prešov, Žilina a Banská Bystrica. Súčinnosť Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave taktiež poskytnú študenti Strednej odbornej školy Policajného zboru v Pezinku, ktorí sa budú na týchto opatreniach podieľať v rámci ich riadenej praxe.

„Zmiešané hliadky poriadkovej polície budú na bezpečnosť občanov dohliadať formou hliadkovej a obchôdzkovej služby a to najmä v historickej časti Starého Mesta ako i v širšom centre,“ povedal Szeiff.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM