han Krimi

Policajná akadémia má ďalší PROBLÉM: Učí tam odsúdený pedagóg. Posielal NAHÉ fotky!

Po tom, čo sa na policajnej akadémii udial incident, pri ktorom mal iný pedagóg Vladimír P. postreliť študentku, je tu ďalšia kauza.

Ilustračný obrázok k článku Policajná akadémia má ďalší PROBLÉM: Učí tam odsúdený pedagóg. Posielal NAHÉ fotky!
Zdroj: Facebook.com/Akadémia Policajného zboru v Bratislave

Už je to vyše mesiaca, čo bola študentka prvého ročníka postrelená pri streleckom krúžku. Stalo sa tak presne 1. marca v miestnostiach tamojšieho polygónu. Študentka utrpela vážne zranenia, s ktorými sa dodnes lieči.

Lenže, ako priniesol denník SME na svojom portáli sme.sk, v akadémii majú opäť problém. „V škole okrem dnes už obvineného Vladimíra Š. pôsobí aj pedagóg Ivo Svoboda, ktorého v roku 2014 odsúdili na finančný trest 30-tisíc českých korún (asi 1277 eur),“ píše spomínaný web.

Sme.sk ďalej uvádza, že druhý menový pedagóg po rozídení sa s priateľkou cez Facebook posielal jej nahé fotky. Poslal ich jej zamestnávateľovi a bývalému partnerovi.

Podľa slov rektorky Akadémie Policajného zboru Lucii Kurilovskej, pedagóg absolvoval výberové konanie a splnil požadované kritéria. Údajne bol jeho register trestov bez záznamu. Preto nevidela dôvod na jeho neprijatie.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Čo sa ešte deje v Bratislave, sa dočítate TU:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM