Aktualizované Krimi

Pod oknami paneláku v Petržalke našli mŕtveho muža

Za posledných 48 hodín došlo v Bratislave už k druhej tragickej udalosti. Tentokrát prišiel o život mladý muž z Petržalky.

Ilustračný obrázok k článku Pod oknami paneláku v Petržalke našli mŕtveho muža
Zdroj: TASR

V nedeľu (11. 2.) večer došlo v bratislavskej mestskej časti Petržalka k tragédii. Pod obytným domom na Vígľašskej ulici našli mŕtve telo muža.

„Hliadka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V bola včera okolo 18:00 hod. vyslaná k prevereniu oznámenia o náleze tela muža, ktoré sa nachádza v blízkosti jedného z obytných domov na Vígľašskej ulici,“ Bratislava24.sk informoval krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Zrejme skočil z okna

Hliadka hodnovernosť tohto oznámenia preverila a potvrdila, pričom na mieste bolo zistené že sa jedná o 24-ročného muža. Ten utrpel pádom z jedného z poschodí obytného domu zranenia, ktorým na mieste aj napriek snahe privolanej záchrannej zdravotnej služby podľahol.

Na príslušnom útvare Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V je v tejto súvislosti vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. „Bližšie okolnosti sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania,“ dodal Szeiff.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM