KAW Kultúra

Počasie praje prechádzkam i kultúre. Vyberte si zo zaujímavej ponuky počas pracovného týždňa

Mali ste pestrý víkend? Ak vám zostali sily a chuť aj na akcie v nasledujúcich dňoch, ponúkame niekoľko zaujímavých tipov.

Ilustračný obrázok k článku Počasie praje prechádzkam i kultúre. Vyberte si zo zaujímavej ponuky počas pracovného týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Mali ste pestrý víkend? Ak vám zostali sily a chuť aj na akcie cez pracovný týždeň, ponúkame vám niekoľko zaujímavých tipov.

Cestovateľské premietanie: Južná Kórea a Japonsko

Zoznámte sa s rôznymi kultúrami, nazrite do najodľahlejších kútov sveta, spoznajte exotické jedlá či zvyklosti a virtuálne sa poprechádzajte pomedzi najkrajšie pamiatky. Prezentácia fotiek a videí cestovnej kancelárie BUBO je vždy jedinečná a originálna, prevádza Vás ňou naživo BUBO sprievodca, najväčší odborník na danú oblasť. Dozviete sa najaktuálnejšie zážitky z exotických ciest a pred odchodom za vlastným poznávaním máte možnosť zhromaždiť cenné informácie.

06.06.2016, Po, Loď River´s Club, Bratislava, 18:30 h

Premiéra Sissi v SND

Moderná historická dráma režiséra Viliama Klimáčka, ktorej nechýba nič z toho, čo charakterizuje kráľovské hry – atraktívnosť témy, vznešenosť, napätie, humor, láska i smrť.

07.06.2016, Ut, SND, Bratislava, 19:00 h

Bratislava design week

V programe má tento rok významné miesto nový formát DESIGN LECTURES NIGHT, na ktorom sa neformálnou formou predstavia súčasní mladí dizajnéri.

08.06.2016, St, kostol Klarisky, Bratislava, 18:00 h

Festival detských folklórnych súborov

Úžasný festival plný farebných krojov a detského smiechu. Jedna z najúspešnejších kultúrnych akcií, kde sa počas sprievodu a predstavení v meste každoročne vystrieda viac ako 1200 detí v rámci súborov z celého sveta. Akcia potrvá do 12. júna.

09.06., Št, Staré Mesto, 16:30 h

Otvorené parky a záhrady

Súčasťou tohtoročného podujatia Víkend otvorených parkov a záhrad je aj odborný seminár, ktorý sa venuje problematike alejí a stromoradí. Dozviete sa všetko o plánovaní, obnove a údržbe týchto rastlinných útvarov.

10.6.2016, Pia, Univerzitná knižnica, Bratislava, 9:00 h

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM