Jakub Haršany Samospráva Samospráva

Po letnej rekonštrukcii dnes slávnostne otvoria vynovené Kino Nostalgia

Počas leta bolo ružinovské Kino Nostalgia z dôvodu rekonštrukcie pre verejnosť zatvorené. Dnes sa však dočkáme jeho oficiálneho otvorenia.

Ilustračný obrázok k článku Po letnej rekonštrukcii dnes slávnostne otvoria vynovené Kino Nostalgia
Zdroj: Cultus Ružinov

Letné prázdniny sa v Kine Nostalgia, ktoré sídli v Spoločenskom dome Nivy na Súťažnej ulici, niesli v znamení rekonštrukčných prác. Tie zahŕňali kompletnú výmenu sedačiek, nových náterov a podláh.

Mestská časť Ružinov na svojej internetovej stránke informuje, že modernizácia kina stála 60 000 eur a bola realizovaná v spolupráci s Cultus Ružinov a významnou mierou ju finančne podporil aj Audiovizuálny fond. „Rekonštrukciou chceme oživiť umeleckého ducha tohto miesta a skultúrniť ho po všetkých stránkach,“ povedala riaditeľka Cultusu Ružinov Andrea Kozáková

Vynovenú kinosálu pokrstí film Učiteľka

Vynovenú kinosálu si budú môcť návštevníci prezrieť už dnes večer, kedy ju oficiálne otvoria pred premietaním filmu Učiteľka o 20:15 hod.

Kino je súčasťou Spoločenského domu Nivy už niekoľko rokov a za podpory mestskej časti Ružinov prináša návštevníkom skvelé kultúrne zážitky.

V roku 2012 prešla Nostalgia ako prvé klasické jednosálové kino v Bratislave kompletnou digitalizáciou.

Spoločenský dom Nivy je taktiež známy tým, že tu hrávali legendárne slovenské kapely ako Modus či Tublatanka a svoje vystúpenia tu predviedli aj Miro Žbirka či Marika Gombitová.

Čítajte aj: Zábava, kultúra, šport či hodovanie. Počas víkendu sa v Bratislave máme na čo tešiť

Kino Nostalgia
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM