Rôzne

Mestská pláž na Fajnorovom nábreží bude tešiť Bratislavčanov aj túto sezónu

Posedenie a letné drinky na Pláži Staré Mesto si vychutnáte aj tento rok!

Ilustračný obrázok k článku Mestská pláž na Fajnorovom nábreží bude tešiť Bratislavčanov aj túto sezónu
26
Galéria

Na Fajnorovom nábreží vznikol minulý rok nový rekreačný priestor v podobe pieskovej pláže, vďaka ktorej sme si mohli vychutnať leto tak, ako sa na mesto na Dunaji patrí!

Pláž Staré Mesto

Dlhodobo nevyužívané pozemky medzi Starým mostom a parkoviskom Osobného prístavu v Bratislave sa minulý rok zmenili na novú mestskú pláž – Pláž Staré Mesto. Súčasťou pláže je centrálna zóna so sedením a reštauráciou, oddychová časť s ležadlami, volejbalové ihrisko a pieskovisko pre deti. Pravidelne ste si tu mohli vychutnávať nielen letné drinky a posedenie, ale aj bohatý tanečný a hudobný program.

Pláž mala tešiť Bratislavčanov len jednu sezónu. Pred pár dňami sa však objavila dobrá správa. Pláž Staré Mesto otvára ďalšiu sezónu! Aj toto leto si teda budeme môcť vychutnať pohľady na petržalské lesy a turistické lode plaviace sa po Dunaji. Mestská pláž bude otvorená denne od pondelka do nedele, a to od 10:00 – 21:00 hod.

Pozemky, na ktorých stojí mestská pláž, prenajala minulý rok spoločnosť Verejné prístavy, a. s., na obdobie do októbra 2018 podnikateľovi Karolovi Szásovi. Projekt bol zrejme natoľko úspešný, že spolupráca pokračuje aj naďalej.

Pláž Staré Mesto
26
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM