Tomáš Stupavský Rôzne

Pezinčania môžu hlasovať za najlepšieho športovca v meste

Pezinčania majú aj tento rok možnosť hlasovať za svojho najobľúbenejšieho športovca mesta. Do piatka 5. júna si môžu na webovej stránke samosprávy vybrať zo šiestich nominantov. Víťaz ankety bude následne vyhlásený 14. júna, počas odovzdávania ocenení Športovec Pezinka za rok 2014.

Ilustračný obrázok k článku Pezinčania môžu hlasovať za najlepšieho športovca v meste
Zdroj: TASR

Športová komisia pri pezinskom Mestskom zastupiteľstve v hlasovaní nominovala Tomáša Haršányho, ktorý sa venuje silovému trojboju a v roku 2014 sa stal držiteľom viacerých slovenských rekordov, je aj majstrom Slovenska. Taktiež Pavla Jajcaya, ktorý minulý rok uspel v pretekoch automobilov do vrchu a stal sa majstrom Slovenska v triede NP-2000.

Verejnosť môže hlasovať aj za Filipa Polca, ten sa venuje horskej cyklistike a vlani bol celkovým víťazom medzinárodnej série City Downhill Tour. Rovnako aj za Alexandru Horákovú, ktorá v roku 2014 vybojovala 2. miesto na majstrovstvách sveta v kickboxe v Prahe v disciplíne K-1 a 2. miesto na majstrovstvách sveta v disciplíne low-kick. Zároveň je majsterkou Slovenska v disciplíne K-1.

Medzi nominantmi je aj Martina Poizlová, ktorá sa venuje naturálnej kulturistike a minulý rok získala 1. miesto na majstrovstvách sveta v Nitre a 3. miesto na majstrovstvách Európy. Taktiež 1. miesto na medzinárodných majstrovstvách SR, zvíťazila aj na medzinárodných majstrovstvách ČR a umiestnila sa na popredných miestach v domácich aj zahraničných súťažiach.

Pezinčania môžu odovzdať svoj hlas aj Dominike Nestarcovej, plážovej volejbalistke, ktorá v roku 2014 dosiahla vo dvojici s Natáliou Dubovcovou viacero popredných umiestnení na najprestížnejších medzinárodných turnajoch, okrem iného 3. miesto v Bieli, v Long Beach či v Stavangeri.

Ilustračné foto.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM