ESL Rôzne Správy

Petržalskí hokejbalisti nie sú žiadni tvrdí chlapi! Organizujú dojemnú vianočnú zbierku

Všetky mužstvá Petržalskej hokejbalovej ligy sa rozhodli vyzbierať finančné prostriedky na pomoc týraným ženám a deťom.

Ilustračný obrázok k článku Petržalskí hokejbalisti nie sú žiadni tvrdí chlapi! Organizujú dojemnú vianočnú zbierku
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Petržalskí hokejbalisti spustli vianočnú zbierka s názvom Petržalská hokejbalová liga pomáha. Potrvá do 10. decmbra a výťažok pôjde na dobrú vec.

Pomoc útulku

„V prvom ročníku sme sa rozhodli podporiť krízové centrum a útulok pre mamičky s deťmi na Vavilovovej ulici v Petržalke, peniažky budú použité, na športové a kultúrne vyžitie detí v tomto zariadení,“ píšu hokejbalisti na svojom facebooku..

Všetky mužstvá ligy sa rozhodli vyzbierať finančné prostriedky v rámci svojich mužstiev a prispieť do zbierky. Pridať sa môžu aj ich fanúšikovia a to dvoma spôsobmi.

„Môžete prispieť ľubovolnou sumou na účet ligy SK02 1100 000­0 0029 4208 7­874 a do poznámky uviesť vaše meno a “PHBL POMÁHA”. Alebo sa zapojiť do online tomboly,“ vysvetľujú hokejbalisti.

Jeden lístok v tombole bude stáť 2 eurá a záujemcovia sa sami rozhodnú, či chcú jeden alebo 100 lístkov. Podľa toho pošlú určený obnos peňazí na účet ligy a do správy pre príjemcu uvedú email, na ktorý im príde tombolové číslo.

„V tombole môžete vyhrať zaujímave ceny, ako napríklad dres podpísaný hráčmi Bratislava Capitals, zľavové poukážky, hokejky, sladkosti a iné zaujímavosti, ktoré vám postupne predstavíme,“ dodávajú športovci.

VIANOČNÁ ZBIERKA A TOMBOLA PHBL! Milí priatelia a fanúšikovia hokejbalu, blížia sa nám sviatky radosti a pokoja a my...

Posted by Petržalská hokejbalová liga on Tuesday, November 24, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM