Krimi

Petržalské mamičky majú strach: Na uliciach sa im vyhráža psychicky chorý muž

Muž je údajne na drogách a nie je psychicky v poriadku, čo potvrdila aj prokuratúra.

Ilustračný obrázok k článku Petržalské mamičky majú strach: Na uliciach sa im vyhráža psychicky chorý muž
Zdroj: TASR

Petržalské ženy, ktoré kočíkujú svoje ratolesti, majú obavy o bezpečnosť seba aj svojich detí. Viackrát sa totiž stalo, že ich na ulici napadol, či už slovne alebo fyzicky, statný vysoký muž. Informáciu o tom priniesla v reportáži televízia Markíza.

Vyhrážky a napadnutia

Statný muž sa agresívne "prihovoril " niekoľkým mamičkám a vyhrážal sa im zabitím detí. Jedna z mamičiek naňho už aj podala trestné oznámenie. Podľa informácii tvnoviny.sk napadol už 11 mladých žien.

Muž je údajne na drogách a nie je psychicky v poriadku, čo potvrdila aj prokuratúra. „Trestné stíhanie pre prečin vyhrážania však zastavila, muž bol údajne v čase spáchania skutkov nepríčetný a dostal sa na slobodu,“ uvádzajú tvnoviny.sk.

V tomto čase je muž v rukách psychiatrov, otázne však je, čo sa stane, ak ho opäť prepustia na slobodu. Je teraz v rukách súdov, aby nariadili ústavnú starostlivosť. Či sa tak stane, je zatiaľ otázne.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM