KAW Rôzne

Petržalská tržnica: Ponúkne moderný supermarket, množstvo prevádzok aj detský kútik

Novú Petržalskú tržnicu otvoria už tento piatok. Kým budú cez víkend rodičia nakupovať a obdivovať nové priestory, deti zabaví pestrý program.

Ilustračný obrázok k článku Petržalská tržnica: Ponúkne moderný supermarket, množstvo prevádzok aj detský kútik
6
Galéria

S radosťou očakávaná Petržalská tržnica na Bratskej ulici otvorí svoje brány už v piatok 6. apríla. Môžete sa tešiť nielen na nákup čerstvých potravín, ale aj na priestor pre príjemné susedské stretnutia. Počas nákupov sa nebudú nudiť ani vaši drobci, v novej tržnici pre nich totiž chystajú detský kútik.

Program pre celú rodinu

Nakúpiť v Petržalskej tržnicu budete môcť už v piatok. O deň neskôr – v sobotu 7. apríla od 8:00 do 18:00 hod. Petržalská tržnica privíta všetkých zákazníkov pestrým rodinným programom.

„Zákazníci sa môžu tešiť na ochutnávky, ktoré si pre nich pripravili predajcovia či na hudbu skupiny Woodpack Brothers. O úsmevy detí sa doobeda postará šašo Ľuboš a počas celého dňa si môžu užívať maľovanie na tvár. Súčasťou programu budú aj dva workshopy zamerané na mestské pestovanie rastlín a význam nakličovania, prípravu a použitie klíčkov,“ informovala Bratislava24.sk projektová manažérka Petržalskej tržnice Katarína Lešková. Podrobnejšie sa o programe dozviete TU.

Súčasťou Petržalskej tržnice bude stabilne aj detský kútik Sasanka, kde drobcov zabavia tvorivé dielničky či divadielko.

O tržnici

„Tržnica vznikla na základe rozsiahleho prieskumu realizovaného v septembri 2016, svojim konceptom bude teda zodpovedať konkrétnym požiadavkám Petržalčanov,“ zdôraznila Katarína Lešková.

Petržalčania v novej tržnici nakúpia v 16 stánkoch so sezónnou zeleninou, strukovinami a bylinkami. K dispozícii bude tiež 12 špeciálnych predajní, 6 gastro prevádzok, 4 prevádzky so službami a supermarket KRAJ. To všetko na ploche 4 931 metrov štvorcových. Pod jednou strechou nájdu zákazníci aj trhovú zónu so slovenskými farmárskymi obchodmi a aj tým najlepším zo svetových regiónov – napríklad pestrou ponukou originálnych šuniek, syrov či nakladaných olív z Talianska.

V tržnici budeme môcť využívať aj rôzne služby – napríklad kvetinárstvo či nechtové štúdio. Nakúpiť budú môcť v drogériu aj v lekárni, chýbať nebudú ani potreby pre domácich miláčikov či antikvariát.

Petržalská tržnica
6
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM