Správy Samospráva

Petržalská PLAVÁREŇ prichádza s NOVINKAMI: Pribudnú masáže, zmení sa vstupné

Navýšenie cien by sa malo týkať predovšetkým obyvateľov bez trvalého pobytu v Petržalke.

Ilustračný obrázok k článku Petržalská PLAVÁREŇ prichádza s NOVINKAMI: Pribudnú masáže, zmení sa vstupné
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Plaváreň v Petržalke sa postupne vracia k návštevnosti spred obdobia koronakrízy. Informovala o tom petržalská samospráva. V súčasnosti chystá niekoľko noviniek.

Budú aj masáže

Petržalská plaváreň prešla niekoľkými zmenami. Za zmienku spojazdnenie dlhodobo nefunkčného toboganu, rozšírenie prevádzkových hodín saunového sveta či kompletné vyčistenie a renovácia vzduchotechniky.

Plavárni sa tiež podarilo zaobstarať nový a užitočný mobiliár ako je sušička plaviek, najnovšie aj odolnejšie drevené ležadlá k bazénom a do saunovej časti,“ uvádza Petržalka.

Aktuálne pracujeme v spolupráci s kolegami z údržby na rekonštrukcii priestorov bývalého bufetu, v ktorých vzniknú masážne miestnosti. V ponuke budú prioritne klasické a športové masáže,“ informuje o novej službe na plavárni jej konateľ Matúš Súlovec.

Domáci výhodnejšie

Ako avizovalo vedenie plavárne minulý rok, v prípade, že by ceny energií aj naďalej prudko rástli, plaváreň by bola nútená buď obmedziť či pozastaviť niektoré atrakcie, alebo zvýšiť ceny vstupného. Aj preto sa samospráva vybrala schodnejšou cestou a i v kontexte aktuálnej energetickej krízy zamýšľa upraviť cenník.

Ceny vstupného sa nemenili od otvorenia plavárne, teda už takmer sedem rokov. Z dôvodu vyšších úspor ako aj zabezpečenia vyššej kvality služieb je z dlhodobého hľadiska potrebné pristúpiť k zvýšeniu cien pre vybrané skupiny či najvyťaženejšie časy,“ vysvetľuje riaditeľ Petržalskej plavárne Marián Ščepánek.

Poukazuje zároveň na to, že nepôjde o radikálne zmeny a aj v tomto prípade sa budú snažiť hľadať kompromis v pomere cena-kvalita.

Akékoľvek navýšenie cien by sa malo týkať predovšetkým obyvateľov bez trvalého pobytu v Petržalke. Rezidenti prispievajúci svojimi daňami do samosprávnej kasy tak budú konečne po rokoch férovo zvýhodnení,“ uzatvára Ščepánek.

K úprave cenníka by malo dôjsť koncom prvého kvartálu tohto roka.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM