Rôzne Správy

Petržalka opäť hľadá nezabudnuteľného učiteľa

Ocenenie je určené pre tých, ktorí sa stali pre svoje deti a žiakov ich druhými rodičmi a dokázali im aj ich rodičom pomôcť často aj v zložitých životných situáciách.

Ilustračný obrázok k článku Petržalka opäť hľadá nezabudnuteľného učiteľa
4
Galéria
Zdroj: TASR

Petržalka aj tento rok hľadá Učiteľa, na ktorého sa nezabúda. Ide o špeciálnu kategóriu v rámci každoročných oceňovaní najlepších pedagógov materských a základných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti. Navrhnúť ho môžu žiaci, ich rodičia, absolventi, riaditelia škôl či kolegovia učiteľov.

Učiteľ ako druhý rodič

„Ocenenie je určené pre tých, ktorí sa svojím pedagogickým majstrovstvom, láskavým a citlivým prístupom stali pre svoje deti a žiakov ich druhými rodičmi a dokázali im aj ich rodičom pomôcť často aj v zložitých a ťažkých životných situáciách,“ priblížila Mária Halašková z oddelenia komunikácie s verejnosťou petržalského miestneho úradu. Učiteľom s takýmto titulom sa môže stať súčasný, ale aj bývalý pedagóg.

Návrhy je potrebné poslať do 28. februára na oddelenie školstva a športu petržalského miestneho úradu, a to buď poštou, alebo elektronicky na e-mailovú adresu juraj.monsberger@petrzalka.sk. Predložené návrhy musia obsahovať meno a priezvisko navrhovaného pedagóga, názov materskej školy alebo základnej školy, v ktorej pôsobil, zdôvodnenie návrhu a tiež kontakt na navrhovaného. Kontaktné údaje by však nemal zabudnúť uviesť ani navrhovateľ.

Ilustračné foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM