Šport

Petržalčania, príďte na plaváreň a staňte sa súčasťou skvelého maratónu!

Je plávanie vašou srdcovou záležitosťou? Ak áno, rozhodne by ste mali podporiť 12-hodinový maratón, ktorý mestská časť pripravila v rámci akcie Dni Petržalky.

Ilustračný obrázok k článku Petržalčania, príďte na plaváreň a staňte sa súčasťou skvelého maratónu!
8
Galéria
Zdroj: pixabay

Dni Petržalky – to nie je iba populárny záverečný galaprogram s kapelami a ohňostrojom. V rámci tejto obľúbenej akcie sa na najväčšom sídlisku koná množstvo športových aj kultúrnych podujatí.

12-hodín v bazéne

Tento rok bude novinkou aj 12-hodinový plavecký maratón, ktorý pripravila mestská časť Bratislava-Petržalka pri príležitosti jubilejného 20. ročníka multižánrového päťtýždňového festivalu Dni Petržalky 2017. Maratón odštartuje v priestoroch prvej petržalskej verejnej plavárne. Podujatia sa môžu zúčastniť dospelí aj deti. Stačí, ak je v ich silách zaplávať najmenej 50 metrov.

„Cieľom petržalskej samosprávy je počas 12 hodín prilákať do plavárne čo najväčší počet obyvateľov, ktorí odplávajú čo najviac kilometrov,“ informuje mestská časť na svojej webovej stránke. Premiérovú plaveckú štafetu slávnostne odštartuje starosta Vladimír Bajan 13. mája 2017 o 8:00 hod. v budove plavárne na Tupolevovej ulici 7/B.

Prihlasovať sa môžu jednotlivci aj celé kolektívy jednoduchým vyplnením elektronickej prihlášky, v ktorej uvedú meno, priezvisko, čas, kedy by chceli štafetu odplávať, a mailovú adresu. Rodič alebo zákonný zástupca môže prihlásiť aj svoje neplnoleté dieťa prípadne deti, ktoré sa plaveckej štafety zúčastnia, pričom za nich preberá zodpovednosť v plnom rozsahu.

Ilustračné foto

Petržalská plaváreň
8
Galéria
Zdroj: Petržalská plaváreň FB
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM