KAW Rôzne

Petržalčania, otestujte svoju plaváreň!

Buďte prvý, kto vyskúša bazén na novej plavárni! Petržalka vás pozýva na testovaciu jazdu.

Ilustračný obrázok k článku Petržalčania, otestujte svoju plaváreň!
Zdroj: Bratislava - Petržalka

Prvá petržalská plaváreň otvorí svoje brány už onedlho. Mestská časť pozýva obyvateľov sídliska na skúšobnú „testovaciu jazdu“. Stačí na webe alebo na facebookovom profile Petržalky odpovedať na jednoduchú otázku.

Plaváreň sa hrdí hneď dvomi prvenstvami – je prvou krytou v Petržalke a je najmodernejšou plavárňou na území Bratislavy.

Vyžrebovaní šťastlivci si potom môžu zdarma zaplávať v bazénoch a podeliť sa so svojimi pocitmi v krátkom dotazníku spokojnosti.

Odpoveď nájdete aj v našich článkoch, ktoré sme na spomínanú tému priniesli.

Čítajte aj: Petržalčania sa dočkali! Plaváreň je skolaudovaná

„Aby sme mohli vyskúšať všetky systémy a rovnako aj zručnosti nových zamestnancov, ale predovšetkým vypočuť si názor tých, ktorí budú plaváreň používať, pripravili sme pre obyvateľov možnosť zadarmo si prísť vyskúšať všetky atrakcie počas 150-minútového vstupu“, priblížil zaujímavú aktivitu starosta Vladimír Bajan.

Stopäťdesiat dobrovoľníkov bude rozdelených do troch skupín, aby si plaváreň poriadne užili.

„Stačí sa zapojiť na webe alebo sociálnom profile a odpovedať na jednoduchú otázku. Žrebovať bude manažérka plavárne, Edita Širillová, v pondelok 15. augusta 2016 o 12.00 h. Vyžrebovaným príde na mail voľná vstupenka aj s presným dátumom a časom,“ informuje hovorkyňa Petržalky Michaela Platznerová.

Počas predposledného augustového týždňa si potom vyžrebovaní šťastlivci prídu vyskúšať všetky atrakcie, ktoré plaváreň ponúka. „Jedinou podmienkou je vyplnenie krátkeho dotazníka spokojnosti,“ dodal starosta.

Čítajte aj: Prachom zapadnutá krása kúpeľov Grössling. Uvidíme ju ešte niekedy?

Plaváreň Petržalka
12
Galéria
Zdroj: Bratislava - Petržalka
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM