Rôzne Správy

Petržalčania NEVERILI vlastným očiam: Takto "na pána" zaparkoval vodič svoje AUTO

Počas Silvestra sa obyvatelia Vígľašskej ulice poriadne začudovali, keď vyšli z domu. Na schodoch vedúcich z terasy paneláka bolo odstavené auto.

Ilustračný obrázok k článku Petržalčania NEVERILI vlastným očiam: Takto "na pána" zaparkoval vodič svoje AUTO
Zdroj: facebook.com/Bratislava - Petržalka

Je všeobecne známe, že s parkovaním sú v Petržalke veľké problémy. Jeden z vodičov ich vyriešil po svojom. Ako sa auto dostalo na schody terasy paneláka, si môžeme len domýšľať.

Auto na schodoch

Počas Silvestra si Petržalčania mohli vychutnať skutočnú „kuriozitku.“ Neznámy vodič zrejme nenašiel parkovacie miesto, alebo pri cúvaní skrátka skĺzol na schody.

Ľudia, ktorí videli fotografiu auta parkujúceho na schodoch rovno pod oknami paneláka, nešetrili údivom a vtipne záber na sociálnej sieti okomentovali.

Vodič si jasne vysvetlil, že ak vo vyhláške nie je, že nemôže parkovať na schodoch, kto mu čo bude zakazovať, však nie je ovca,“ píše Andy.

Martin zas nechápe, prečo sa vodičovi nepodarilo pekne zísť až dole. „Prečo to tentokrát nevyšlo, keď to 1000-krát ukazovali v americkom, francúzskom či nemeckom filme?,“ pýta sa.

Juraj si zas myslí, že „šikovnému“ šoférovi niekto asi povedal: „Zaparkuj čo najbližšie k domu.

Podľa mňa to nie je nedostatkom miest, ale Silvestrom,“ myslí si Michaela.

„Chrapúň nenechal chodcom 1,5 m miesto na prechod,“ okomentoval kuriózne „parkovanie“ Norbert.

Na miesto prišla aj bratislavská mestská polícia, ktorá v komente pod fotografiou napísala: „Niekedy neveríte vlastným očiam. Aj takto niekedy vyzerá denná silvestrovská služba v Petržalke. Veríme, že to už dnes nikto neprekoná.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM