Maros Palesch Krimi

Pátranie po podozrivej osobe

Polícia pátra po neznámom mužovi (obrázok), ktorý dňa 30.09.2011 na Lovinského ulici v Bratislave, v čase približne o 08.10 hod až 08.15 hod, fyzicky napadol 54- ročného muža.

Neznámy páchateľ pribehol k poškodenému, ktorý sa nachádzal pri svojom osobnom motorovom vozidle a udrel ho päsťou do tváre. Ďalej útočil na hlavu poškodeného a následne ho skopol na zem. Keď sa poškodený nachádzal na zemi, neznámy muž ho kopal do oblasti trupu, hlavy a rúk. S fyzickým útokom prestal až vtedy, keď poškodený kričal o pomoc a z miesta ušiel.

54– ročný muž utrpel zranenia v oblasti tváre a trupu, ktoré si vyžadovali lekárske ošetrenie s následnou dobou liečenia. Poverený príslušník PZ v tomto prípade už začal trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví.

**Neznámy páchateľ mal v čase spáchania oblečenú tmavohnedú mikinu s kapucňou, ktorú mal na hlave. Obuté mal vysoké čierne topánky pripomínajúce kanady.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k stotožneniu podozrivej osoby na obrázku, oznámte na bezplatné číslo polície 158, alebo na čísle 09610/31 155, 09610/31 806, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. **

Zdroj + foto: KR PZ Bratislava, Petra Hrášková

nezn pachatel
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM