Rôzne

Do piatku sa pripravte na horšiu dopravu a problémy s parkovaním

Počas zasadania Rady OBSE na vodičov čakajú dopravné obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku Do piatku sa pripravte na horšiu dopravu a problémy s parkovaním
5
Galéria
Zdroj: TASR

Počas zasadania Rady OBSE sa neplánuje žiadna úplná uzávera komunikácií, ale na vodičov čakajú čiastočne obmedzená počas presunov delegácií medzi jednotlivými objektmi. Ako informovala hovorkyňa Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková ide o úseky medzi Letiskom M. R. Štefánika, hraničným priechodom Jarovce – Kittsee, Inchebou, miestami ich ubytovania, Bratislavským hradom a ministerstvom zahraničných vecí.

Všetky delegácie budú sprevádzané vozidlami Policajného zboru s výstražnými a zvukovými zariadeniami. Na dôležitých križovatkách a dopravných uzloch budú premávku pri presune delegácií usmerňovať a riadiť dopravní policajti.

Obmedzenia na obchvate

V stredu medzi 18:00 hod. až 19:30 hod. bude premávka obmedzená na diaľničnom obchvate v úseku od letiska, na Einsteinovej ulici, Moste SNP, na Námestí armádneho generála Ľ. Svobodu, Vajanského nábreží k hotelom v centre mesta, ako aj na Trnavskej ceste a následne na Staromestskej ulici, Hodžovom námestí a Štefánikovej ulici.

Vo štvrtok (5. 12.) budú obmedzenia medzi 8:30 h a 10:00 h pri presune delegácii z hotelov z centra mesta do Incheby. V popoludňajších hodinách po trase z Incheby na letisko M. R. Štefánika a na jednotlivé hotely. Následne v čase od 18:45 hod. do 19:30 hod. po trase z hotelov na Bratislavský hrad najmä cez Staromestskú ulicu, Hodžovo námestie a Palisády.

Medzi centrom a Inchebou

V piatok (6.12.) treba počítať s obmedzeniami v čase medzi 9:5 hod. a 10:00 hod. opäť pri presune delegácii z hotelov z centra mesta do Incheby a v popoludňajších hodinách po 13:30 hod. na trase z Incheby na letisko M. R. Štefánika.

„Po prejazde delegácií bude zabezpečené urýchlené obnovenie cestnej premávky s dôrazom na sprejazdnenie križovatiek, urýchlené vyprázdnenie jazdných smerov, ktoré boli v dôsledku prejazdu delegácie obmedzené v jazde,“ informuje polícia. Účastníkov cestnej premávky žiada, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili pozornosť a riadili sa pokynmi policajtov.

Doprava v Bratislave
5
Galéria
Zdroj: TASR

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM