Rôzne

P. Frešo: Niekto ukradol moju fotku a začal oblepovať automaty na lístky MHD

Bratislavský samosprávny kraj sa dištancuje od kampane, ktorá dnes zaplavila automaty na lístky BID. Podľa Freša ide o negatívnu kampaň.

Ilustračný obrázok k článku P. Frešo: Niekto ukradol moju fotku a začal oblepovať automaty na lístky MHD
3
Galéria
Zdroj: Facebook

Sociálnou sieťou sa dnes začali šíriť nálepky s fotkou predsedu Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Pavla Freša na automatoch na lístky Bratislavskej integrovanej dopravy (BID). Na nálepke je fotka Freša s textom: „Lanovka vyrieši dopravu v Bratislave. Pavol Frešo, váš župan.“

Spočiatku nebolo jasné, či ide o Frešovu kampaň. „Keď je realita natoľko absurdná, že neviete, či toto je Frešova kampaň, alebo antikampaň proti nemu,“ znel status pri zverejnenej fotke, ktorú si Bratislavčania zdieľali.

Negatívna kampaň

Predseda BSK sa od nálepiek dôrazne dištancuje a vyzýva na sociálnej sieti Bratislavčanov, aby pomohli očistiť Bratislavu. „Kampaň do župných volieb sa rozbehla, a to trochu špinavým spôsobom. Niekto ukradol moju fotku a začal oblepovať automaty na lístky MHD v Bratislave. Takže – nie sú to moje nálepky, nie je to moja kampaň, ja som ešte ani neoznámil svoju kandidatúru. Ale zdá sa, že niekomu ležím v žalúdku,“ vyhlásil na sociálnej sieti. Nálepky na automatoch označil za negatívnu kampaň.

Zároveň vyzýva, že ak niekde takú nálepku uvidíte, pošlite jej fotku na email fresopavol+nalepky@gmail.com a spolu so svojím tímom sa postará o jej odstránenie. „Lebo na župe sme sa naučili pracovať. Keďže na župe máme všetko v poriadku, tak sa neprajníci rozhodli pustiť do obehu aspoň nálepky, ktorými znepríjemňujú deň tým, ktorí si chcú kúpiť lístky a aj tým, ktorí na čistotu majú dohliadať,“ dodal Frešo.

Frešo na automatoch BID
3
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM