Krimi

Ozbrojený muž prepadol stávkovú kanceláriu. Polícia po ňom pátra

Policajti pátrajú po neznámom páchateľovi, ktorý dnes krátko pred 14:15 hod. prepadol stávkovú kanceláriu na Podunajskej ulici v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Ozbrojený muž prepadol stávkovú kanceláriu. Polícia po ňom pátra
Zdroj: Policajný zbor SR

Do stávkovej kancelárie vošiel páchateľ ozbrojený krátkou strelnou zbraňou a pod hrozbou jej použitia si so sebou odniesol finančnú hotovosť v zatiaľ nezistenej výške. Bratislava24.sk informovala krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Páchateľ podľa jej slov následne ušiel na nezistené miesto. V čase lúpeže sa v kancelárií okrem jej zamestnankyne nenachádzala žiadna osoba. Lúpež sa zaobišla bez zranení.

Popis páchateľa

Podľa dosiaľ zistených informácii by malo ísť o muža nižšej postavy. Oči si prekrýval okuliarmi a na hlave mal šiltovku. Muž mal oblečené rifle, čiernu bundu a bol ozbrojený strelnou zbraňou.

V tejto súvislosti sa policajti obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc. „Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k objasneniu lúpeže, nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ dodala hovorkyňa.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM