Rôzne

Ovocné sady Trnávka prinesú celkovo 1 030 bytov najmä pre mladé rodiny

Bývanie v Ovocných sadoch prinesie funkčnú a jednoduchú architektúru, cenovo dostupné bývanie a verejné priestory s dostatkom zelene.

Ilustračný obrázok k článku Ovocné sady Trnávka prinesú celkovo 1 030 bytov najmä pre mladé rodiny
3
Galéria
Zdroj: J&T Real Estate

Spoločnosť J&T REAL ESTATE sa rozhodla spraviť z Trnávky plnohodnotnú štvrť. V blízkosti obchodných centier Avion Shopping park a IKEA vyrastie nová obytná štvrť Ovocné sady Trnávka.

Nová štvrť

Bývanie v Ovocných sadoch by malo byť kvalitné a cenovo dostupné. Developer sľubuje dostatok zelene aj verejné priestory určené na šport, relax a príjemné trávenie času s deťmi.

„Kým cez deň bude najväčší pohyb v blízkych obchodných a administratívnych objektoch, popoludní a podvečer územiu prinesú život obyvatelia obytných domov a ich deti. Som presvedčený, že táto nová štvrť môže pomôcť mnohým rodinám získať prvé vlastné bývanie v Bratislave,“ hovorí výkonný riaditeľ J&T REAL ESTATE Pavel Pelikán.

Projekt z dielne architektonického ateliéru GFI prinesie celkovo 1 030 bytov. V prvej etape budú byty prevažne dvojizbové, určené pre mladé rodiny.

Developer vybuduje aj park s okrasnými ovocnými stromami, detským ihriskom a priestorom na spoločné trávenie času. Ihrisko bude vybavené napríklad pitnou fontánou, tienenými plochami a lavičkami či miestom určeným na grilovanie. V tesnej blízkosti parku bude v jednom z obytných domov areál škôlky.

OVOCNÉ SADY Trnávka
3
Galéria
Zdroj: J&T Real Estate
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM