Nina Táborská Kultúra

Originálne veci vyrobené srdcom a šikovnými rukami: Bratislavčanov čaká Vianočný handmade víkend

Pár dní pred Vianocami väčšina ľudí zažíva stres a zrejme najväčšie starosti spôsobuje výber a nakupovanie darčekov. Čo by najviac potešilo našich blízkych? Mali by byť darčeky predovšetkým praktické, alebo majú hlavne potešiť obdarovaného bez ohľadu na ďalšie využitie? Hodnotné? Maličkosti?

Ilustračný obrázok k článku Originálne veci vyrobené srdcom a šikovnými rukami: Bratislavčanov čaká Vianočný handmade víkend
Zdroj: Dnes24.sk

Ak si s darčekmi neviete rady, stavte na originálne drobnosti robené srdcom a šikovnými rukami. Už tento víkend, 19. a 20. decembra, na Dňoch Vianoc v Inchebe si budete môcť nakúpiť posledné milé drobnosti od autorov z obľúbeného handmade portálu Sashe.sk.

Vianočný handmade víkend so Sashe.sk prinesie originálne šperky, ručne robené mydlá, kabelky, oblečenie, dekorácie, háčkované a pletené výrobky, darčeky pre deti, jedinečné doplnky do domácnosti a prekrásne vianočné ozdoby od viac ako 50 slovenských dizajnérov, umelcov a výrobcov.

Dávate prednosť vlastnoručne vyrobeným darčekom?

„Počas celého víkendu sú v Incheba Expo aréne pripravené workshopy a ukážky rukodielnej tvorby pre malých aj veľkých. Návštevníci uvidia, ako sa maľuje na hodváb alebo vypaľuje do dreva,“ Bratislava24.sk informovala hovorkyňa Incheby Martina Macková.

Budete si môcť vyskúšať plstenie, háčkovanie, štrikovanie, scrapbooking, tzv. šujtášovú techniku, dekupáž, zalievanie do živice, drôtovanie alebo výrobu šperkov z recyklovaných materiálov. Vyrobíte si šperky, visačky na darčeky, naučíte sa netradične baliť darčeky a vyrobíte si jedinečné ozdoby na stromček. Zakúpiť si budete môcť aj kreatívny materiál na tvorenie, aby ste si naučené techniky mohli doma vyskúšať.

Vianočný handamde víkend so Sashe.sk sa bude konať 19. a 20. decembra v rámci podujatia Dni Vianoc. Viac informácií a harmonogram workshopov nájdete TU.

Prečítajte si tiež: Tipy na tradičné i originálne vianočné prekvapenia nájdete aj v bratislavskej Inchebe

Foto: Incheba.

Vianočný handmade víkend
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM