Rôzne

Nekvalitne "zaplátané" diery: V Karlovej Vsi opravujú čerstvo zrekonštruované cesty

Na miestom úrade o zle opravenej ceste vedia a prácu od firmy, ktorá rekonštrukcie robila, neprevezmú.

Ilustračný obrázok k článku Nekvalitne "zaplátané" diery:  V Karlovej Vsi opravujú čerstvo zrekonštruované cesty
Zdroj: Bratislava - Karlova Ves

Nie vždy sa všetko podarí na prvýkrát. Denne sa o tom presviedčajú obyvatelia Karlovej Vsi, ktorí nahlasujú na miestny úrad nekvalitne opravené diery na cestách.

Nekvalitná „záplata“

Neobvyklú situáciu v podobe fušerskej práce riešia v Líščom údolí, ale aj na Dlhých dieloch.

„Na Veternicovej ulici pri bývalej Večierke dali dole spomaľovač a zaplátali dieru štýlom, že dva dni na to už človek musel dávať pozor, aby nezničil nápravy na aute,“ sťažuje sa na sociálnej sieti Ľuboš.

„To isté aj na Púpavovej v Karlovke. Zaplátali dieru pred spomaľovačom, ale ako tak auta pribrzďujú pred ním, tak sa to celé prehĺbilo a nakopilo na kôpku … takže nemáme dieru, ale dva spomaľovače za sebou,“ pridal svoju skúsenosť David.

Dvojitá oprava

Na miestom úrade o zle opravenej ceste vedia a prácu od firmy, ktorá rekonštrukcie robila, neprevezmú.

„Ďakujeme za to, že pozorne vnímate svoje okolie. O tomto probléme vieme, neprebrali sme a ani nezaplatili za takúto prácu. Bude sa to robiť znova a poriadne,“ oceňuje Karlova Ves pozornosť obyvateľov mestskej časti na sociálnej sieti.

„Z dôvodu zdeformovanej a nevytuhnutej výplne zle opravených výtlkov bude v najbližších dňoch prebiehať ich oprava. Miestny úrad žiada obyvateľov o dodržiavanie dočasného zvislého dopravného značenia počas doby potrebnej na vytuhnutie asfaltovej zmesi v opravovaných výtlkoch,“ informuje Karlova Ves.

Zdroj: Facebook

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM