Krimi

Opitá žena nabúrala na diaľnici D2: V aute mala dieťa a v krvi viac ako 2 promile alkoholu

Dopravnú nehodu neďaleko Bratislavy zapríčinila tridsaťročná vodička. Pripitá "matka roka" v aute viezla trojročné dieťa.

Ilustračný obrázok k článku Opitá žena nabúrala na diaľnici D2: V aute mala dieťa a v krvi viac ako 2 promile alkoholu
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia na sociálnej sieti zverejnila správu o vodičke, ktorá hazardovala so životom svojho dieťaťa. Po nehode za bieleho dňa nafúkala viac ako 2 promile alkoholu!

Nezodpovedná matka

Na diaľnici D2 pri Bratislave sa v utorok (27. marca) popoludní stala dopravná nehoda. Tridsaťročná vodička sa pravdepodobne dostatočne nevenovala riadeniu auta, a tak nestihla reagovať na brzdiacu kolónu. „Z tohto dôvodu strhla riadenie do pravej strany, kde narazila do tlmiča nárazu, po ktorom bolo vozidlo odhodené do pravého jazdného pruhu diaľnice,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Žena po nehode nafúkala 2,13 promile, čo je štádium poriadnej opitosti!

Pri nehode sa matka zranila ľahko, dieťaťu sa, našťastie, vôbec nič nestalo. Policajti hneď na mieste žene zadržali vodičský preukaz a eskortovali ju na príslušné policajné oddelenie.

Po vykonaní všetkých potrebných úkonov, bola Angelika z Bratislavy obvinená z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. „V prípade preukázania viny jej hrozí za nezodpovednú jazdu pod vplyvom alkoholu trest odňatia slobody až na dva roky. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom konaní“," informovala polícia.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM