Aktualizované Rôzne Správy

Obrovský KOLAPS dopravy v Bratislave: Na Gagarinovej ulici zaplavilo podjazd

Pripravte sa na veľké meškanie cestou do práce.

Ilustračný obrázok k článku Obrovský KOLAPS dopravy v Bratislave: Na Gagarinovej ulici zaplavilo podjazd
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

AKTUALIZÁCIA o 8.25 hod.: Premávka na Gagarinovej je obnovená. Naďalej však rátajte s veľkými meškaniami spojov v oblasti Vrakune a Dolných honov.

Na Dolných honoch sa zdržíte na všetkých výjazdoch smer centrum viac ako hodinu. Obnovené sú aj linky 65, 75, 201 a 202 po pôvodných trasách, informuje Dopravný podnik Bratislava.

Zdržanie je v Ivanke pri Dunaji v smere do Bratislavy. Vodiči si tam počkajú 25 minút. V Bratislave na Trnavskej ceste v smere do centra sa „ťukla“ dodávka s autom, aj v tomto úseku sa vodiči zdržia.

Tridsaťminútová kolóna je na Ulici Svornosti a Popradskej ulici a tiež na úseku Most pri Bratislave – Vrakuňa – Bratislava.

Zatopený podchod

V Bratislave na Gagarinovej ulici zaplavilo podjazd. Úsek bol v oboch smeroch neprejazdný. Informoval o tom hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff.

Obchádzka cez Mierovú

„Premávku v tomto úseku usmerňujú bratislavskí dopravní policajti. Pokiaľ je to možné, na prejazd odporúčame využiť alternatívnu trasu,“ priblížil Szeiff.

Zelená vlna na sociálne sieti uvádza, že obchádzka vedie cez Mierovú ulicu. Zároveň upozorňuje vodičov, že v centre mesta sa tvoria kolóny. Zdržať sa tam môžu asi dve hodiny. Podľa Zelenej vlny sú zablokované všetky výjazdy z Dolných Honov do centra, rátať treba s viac ako hodinovým zdržaním.

Viac o doprave v Bratislave

❗AKTUÁLNE DOPRAVNÉ OBMEDZENIE❗ ODPORÚČAME SA VYHNÚŤ GAGARINOVEJ ULICI 🚧Tá je v súčasnosti neprejazdná z dôvodu...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, September 16, 2021
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM