Krimi

Dramatické chvíle v Petržalke: Ľudia mužovi v bezvedomí nedokázali pomôcť, bránil im v tom obrovský pes

Zasahovať museli kynológovia bratislavskej mestskej polície. Ako si s chlpáčom poradili?

Ilustračný obrázok k článku Dramatické chvíle v Petržalke: Ľudia mužovi v bezvedomí nedokázali pomôcť, bránil im v tom obrovský pes
4
Galéria

Mestská polícia zasahovala pri nezvyčajnom prípade. V Petržalke na Ambroseho ulici ležal na zemi muž, ku ktorému sa ľudia báli pristúpiť, aby skontrolovali jeho zdravotný stav. Strážil ho totiž statný pes a nikoho k nemu nechcel pustiť.

Pes strážil pána

Operátori linky mestskej polície 159 na základe prijatého oznamu nasmerovali na miesto kynológov mestskej polície. „Nikto z okoloidúcich sa však k nemu nedokázal priblížiť, nakoľko svojho pána si dôsledne strážil jeho pes, čierny teriér, s ktorým bol na prechádzke,“ popisuje akciu mestská polícia na sociálnej sieti.

Kynológovia však vedia, ako na štvornohých priateľov človeka. S mohutným psom si poradili, odchytili ho a dostali sa tak priamo k nehybnému mužovi. „Okamžite mu poskytli prvú pomoc, skontrolovali jeho základné životné funkcie a uložili ho do stabilizovanej polohy. Privolaní záchranári následne muža previezli do zdravotníckeho zariadenia,“ dodáva mestská polícia.

O psíka sa báť netreba. Kým sa bude jeho majiteľ zotavovať, postarajú sa oňho pracovníci Slobody zvierat.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM