Tomáš Stupavský Rôzne

Od nedele nebudú do Dúbravky opäť jazdiť električky

Obyvatelia Dúbravky sa budú musieť pripraviť na ďalšie dopravné obmedzenie. Z dôvodu úpravy koľajovej trate bude dňa 7. a 8. júna 2015 vylúčená premávka električiek v úseku Dúbravka - Karlova Ves.

Ilustračný obrázok k článku Od nedele nebudú do Dúbravky opäť jazdiť električky
Zdroj: TASR

Ako informoval Dopravný podnik Bratislava počas spomínaných dní budú električky číslo 4 a 5 jazdiť z mesta iba po Karlovu Ves. Avšak bude zabezpečená náhradná autobusová doprava v podobe linky X5, ktorá bude premávať na úseku Dúbravka, Pri kríži – Karlova Ves, Borská.

Krátkodobá výluka električiek aj na Račianskej

Koľajová trať sa bude v sobotu 6. júna opravovať aj na trase Blumentál – Vozovňa Krasňany. Z tohto dôvodu bude električka číslo 3 premávať iba na úseku Vozovňa Krasňany – Rača.

„Električky linky číslo 5 budú premávať z Dúbravky po zastávku „Kapucínska“ bez zmeny trasy. Od zastávky Kapucínska už s označením linky číslo 8 budú premávať do Ružinova. Z Ružinova do Dúbravky budú premávať rovnakou trasou, t.j. od zastávky Blumentál už s označením linky číslo 5," informovala hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

Vzájomný prestup medzi autobusmi náhradnej dopravy X3 a električkami linky číslo 3 bude umožnený na zastávke Vozovňa Krasňany, resp. medzi električkami číslo 2, 5, 8 a autobusmi X3 na spoločnej zastávke „Blumentál“.

Prečítajte si tiež: Nezabudnite! Oddnes sa na Hlavnú stanicu električkou nedostanete

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM