Rôzne

Obyvateľov Chorvátskeho Grobu čakajú NOVINKY: Pribudne obchodné centrum a ďalšie SLUŽBY

V Chorvátskom Grobe majú vybudovať obchodné centrum, rýchle občerstvenie a objekt nekomerčnej polyfunkcie.

Ilustračný obrázok k článku Obyvateľov Chorvátskeho Grobu čakajú NOVINKY: Pribudne obchodné centrum a ďalšie SLUŽBY
Zdroj: pixabay.com

Vyplýva to zo zámeru s názvom Zóna Centrum – Chorvátsky Grob, Polyfunkčná zóna Prameň, ktorý investor, spoločnosť KLM logistic ZV, predložil na posudzovanie vplyvov na životné prostredie (EIA). Predpokladané investičné náklady sú približne 9,4 milióna eur.

Navrhovaná lokalita pre výstavbu sa nachádza vo vzdialenosti približne 300 metrov západne od zastavaného územia v Chorvátskom Grobe a zároveň približne 650 metrov východne od zastavaného územia v Čiernej Vode.

Obchody a služby

„Účelom stavby a zároveň zámerom investora je vybudovať v danej lokalite objekt s mestskou vybavenosťou, obchodu a služieb s príslušnými parkovacími plochami,“ uviedol investor v zámere.

Prvý objekt z troch má pozostávať z piatich samostatných prenajímateľných priestorov. „Každý prenajímateľný priestor je vybavený predajným priestorom, dennou miestnosťou, šatňou pre zamestnancov, miestnosťou pre upratovačku a hygienickým zázemím,“ dodal.

Rýchle občerstvenie

V objekte rýchleho očerstvenia má byť aj výdaj jedál umožnený výdajovým okienkom priamo do vozidla. Tretí objekt má pozostávať z piatich nadzemných podlaží.

„Pre využitie priestorov nekomerčnej polyfunkcie je uvažovaná prevádzka fyzioterapie, zubnej ambulancie, očnej kliniky, predajne zdravotníckych potrieb, lekárne a prenajímateľných kancelárskych priestorov,“ ozrejmil.

Zámer počíta aj s vybudovaním 318 parkovacích miest. Predpokladaný začiatok výstavby je v budúcom roku, jej ukončenie sa odhaduje o rok neskôr.

Ilustračné foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM