Aktualizované Rôzne Správy

Obrovská DIERA na Vajnorskej ulici: Prečo sa vozovka PREPADLA? + FOTO

Úsek pri obchodnom dome v smere von z mesta je momentálne naďalej zatvorený.

Ilustračný obrázok k článku Obrovská DIERA na Vajnorskej ulici: Prečo sa vozovka PREPADLA? + FOTO
5
Galéria

Uzavretý úsek cesty na Vajnorskej ulici v Bratislave, kde sa prepadla vozovka, majú otvoriť po oprave v stredu (9. 2.). Na sociálnej sieti to uviedla bratislavská mestská časť Nové Mesto s odvolaním sa na informácie od cestárov.

Hľadajú presnú príčinu

Hlavné mesto i polícia koncom minulého týždňa informovali o uzávere úseku cesty na Vajnorskej pri obchodnom dome. Dôvodom bolo prepadnutie vozovky pre jej podmytie vodou. „Pravdepodobne to bolo v dôsledku problému s potrubím. Na zistení presnej príčiny a rozsahu, ako aj odstránení problému, intenzívne pracujeme,“ uviedol magistrát.

Dopravný podnik Bratislava (DPB) na sociálnej sieti potvrdil informácie o ukončení prác na Vajnorskej. „Od stredy budú preto dotknuté linky číslo 50, 51 a N53 premávať po riadnych trasách s obojsmernou obsluhou zastávok,“ skonštatoval dopravca.

Úsek pri obchodnom dome v smere von z mesta je momentálne naďalej zatvorený. Obchádzka pre vozidlá je smerovaná poza obchodný dom cez Junácku. Linky mestskej hromadnej dopravy 50 a 51 sú dočasne presmerované.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Prepadnutá vozovka na Vajnorskej
5
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM