Nina Táborská Rôzne

OBRAZOM: Tradícia sa vrátila. Takto žije cez víkend Stará tržnica

Roky bola opustená, teraz sa stala atraktívnym a dokonca vyhľadávaným miestom. Svedčí o tom aj množstvo ľudí, ktorí ju pravidelne navštevujú. Inak tomu nebolo ani tento víkend. Okrem toho, že obľúbený trh sa koná už každú sobotu, túto nedeľu otvorila tržnica svoje brány Nedeľnej paráde.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Tradícia sa vrátila. Takto žije cez víkend Stará tržnica
Zdroj: Dnes24.sk

Prvá tohtoročná Nedeľná Paráda je za nami. V súlade s aktuálnou témou EASTern Edition predstavila návštevníkom nielen Veľkonočné zvyklosti a kultúru z východu, ale aj bohatý program a tržnicu plnú zaujímavých ľudí. A pravdaže aj produktov…

Nedeľná Paráda ale nebola len o zábave. Charitatívna organizácia Dobré Srdiečko, pomáha ľuďom v núdzi na Ukrajine, v krajine, ktorá je naším susedom a kde sa aktuálne nachádzajú tisíce ľudí bez základných vecí, ktoré potrebuje každý z nás – voda, jedlo, oblečenie, základná hygiena. Prispieť do zbierky na zabezpečenie týchto základných potrieb mohli návštevníci priamo do pokladničiek v Starej tržnici.

Okrem toho, si mohli skúsiť chodenie po lane, kúpiť si rôzne zaujímave a pravažne ručne robené výrobky, spoznať mladých dizajnérov a večer ukončiť vzhliadnutím špeciálnej prehliadky recyklovanej módy Slovak Fashion Council.

Revitalizáciu tohto jedinečného priestoru zabezpečuje Aliancia za Starú Tržnicu.

Prečítajte si tiež: Roky opustená Stará tržnica sa stala atraktívnym miestom. Obľúbený trh sa bude konať už každú sobotu

Nedeľná Paráda vo fotografiách
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM