Jakub Haršany Rôzne

OBRAZOM: Pred Starou tržnicou môžete ochutnať pouličné gurmánske špeciality

Lokše s kačkou, burgre, hotdogy, ale aj sladké dobroty. To všetko čaká na návštevníkov tradičného podujatia Street Food Park.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Pred Starou tržnicou môžete ochutnať pouličné gurmánske špeciality
12
Galéria

Obľúbený bratislavský Street Food Park sa na námestí pred Starou tržnicou začal už v stredu 19. októbra. Už po ôsmykrát spojil najlepších predajcov chutného a originálneho pouličného jedla.

Slané, sladké aj pikantné

V príjemnej atmosfére, v spoločnosti priateľov či rodiny, si môžete „na stojáka“ vychutnať váš obľúbený pokrm. Nájdete tu niečo malé pod zub, ale aj špecialitu, ktorá vás naozaj zasýti. Podujatie ulahodí nielen všežravcom, na svoje si prídu aj vegáni či milovníci sladkého.

Vaše chuťové bunky preberú mäsové aj vegánske burgre, hotdogy, špeciality poľskej či mexickej kuchyne, mini waffle či slané a sladké párance.

Dobré jedlo môžete zapiť kávičkou, pivom či sladkými malinovkami. „Najviac mi chutili orechové párance, boli naozaj skvelé,“ prezradil nám mladý Bratislavčan. Aj keď niekoho možno zaskočia vyššie ceny jednotlivých produktov, pouličné špeciality určite stoja za to, aby ste ich ochutnali.

Podujatie potrvá do zajtrajšieho večera. V rámci sobotného programu bude v priestoroch Starej tržnice pre návštevníkom pripravený aj multikultúrny večer [fjúžn] sounds, počas ktorého vystúpi islandská hudobná skupina Retro Stefson.

Street Food Park
12
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM