Tomáš Stupavský Rôzne

OBRAZOM: Pokochajte sa pohľadom na najlepšie novinky z motoristického sveta, ktoré zavítali do Bratislavy

Najnovšie autá, silné motory, pod kapotou veľa koní a samozrejme krásne ženy. To všetko ponúka 25. ročník medzinárodného salónu automobilov AUTOSALÓN, ktorý sa koná v bratislavskej Inchebe. Na novinky z motoristického sveta sme sa boli pozrieť aj my.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Pokochajte sa pohľadom na najlepšie novinky z motoristického sveta, ktoré zavítali do Bratislavy
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk

Najväčšia automobilová udalosť roka na Slovensku opäť zavítala do nášho hlavného mesta. Ak patríte k milovníkom luxusných a pekných áut, máte možnosť si ich podrobne obzrieť od 14. do 19. apríla vo výstavisku Incheba.

„Autosalón od dnes až do nedele ponúkne všetkým návštevníkom prehliadku najrôznejších typov vozidiel od 35 značiek. Jednotlivé automobilky predstavia takmer 80 noviniek, ktoré smerujú do Bratislavy aj priamo zo Ženevy,“ povedala pre Bratislava24.sk hovorkyňa Incheby Martina Macková.

Lákavou súčasťou autosalónu je aj výstava exkluzívnych tovarov a služieb v Exclusive salóne. „V tomto saolóne sa návštevníci môžu tešiť na špeciálnu sekciu exkluzívnych vozidiel, ktoré v bežnej prevádzke len tak nevidíme,“ doplnila Macková.

Akcia je sprevádzaná aj širokým a pestrým programom. K dispozícií je simulátor prevrátenia vozidla alebo nárazu. No ľudia sa môžu napríklad aj poučiť, aké ničivé následky majú čelné strety dvoch automobilov na ľudský organizmus. K dispozícií sú aj testovacie jazdy, kde si budú môcť návštevníci vyskúšať šoférovať aj elektromobily.

K videniu sú tu takmer všetky najznámejšie automobilové značky ako: Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Citroёn, Corvette, Dacia, DS, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Land Rover, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Range Rover, Renault, Rolls Royce, Smart, Suzuki, Škoda, Volkswagen.

Pozrite sa v našej galérií čo všetko tohtoročný autosalón ponúka.

Prečítajte si tiež: Nové modely aj slovenské premiéry: Bratislavská Incheba predstaví exkluzívnu prehliadku automobilov

Bratislavský Autosalón 2015
39
Galéria
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM