Rôzne Správy

OBRAZOM: Na Vianočnom charitatívnom bazáre predstavili krajiny tradičné výrobky a jedlá

Na podujatí v Starej tržnici sa zúčastnilo 30 zastupiteľských úradov, štyri medzinárodné školy a päť neziskových organizácií.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Na Vianočnom charitatívnom bazáre predstavili krajiny tradičné výrobky a jedlá
12
Galéria
Zdroj: TASR

Na Vianočnom charitatívnom bazáre v Bratislave, ktorý už 27 rokov organizuje Medzinárodný klub žien Bratislava (IWCB), predstavili zahraničné veľvyslanectvá v SR svoje krajiny a ponúkali tradičné výrobky a kulinárske špeciality.

Dobročinný bazár

Vianočný charitatívny bazár slávnostne otvoril minister zahraničných vecí SR Miroslav Lajčák. Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR vo svojom stánku ponúkalo slovenské produkty.

„Vianočný bazár je príležitosť, ako občania SR môžu spoznať diplomaciu netradičným a nepolitickým spôsobom. A tiež spoznať rôzne krajiny mimoriadne príjemným spôsobom prostredníctvom ich kuchyne,“ povedal Lajčák.

Na podujatí sa zúčastnilo 30 zastupiteľských úradov, štyri medzinárodné školy a päť neziskových organizácií. Vyzbierané prostriedky v rámci najväčšieho charitatívneho podujatia diplomatickej komunity použije Medzinárodný klub žien na konkrétne dobročinné projekty slovenských združení.

Vianočný charitatívny bazár
12
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM