Tomáš Stupavský Rôzne

OBRAZOM: Kamera, klapka, akcia! Pozrite sa, ako sa natáčala prvá časť nášho dokumentárneho seriálu

Dva mesiace sme pre vás pripravovali dokumentárny seriál s názvom „Čo v sebe ukrýva Bratislava“. Počas natáčania projektu, ktorý vám má priblížiť niektoré historické pamiatky hlavného mesta, vzniklo niekoľko zaujímavých a vtipných fotografií. Pozrite sa, čo sa dialo v zákulisí.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Kamera, klapka, akcia! Pozrite sa, ako sa natáčala prvá časť nášho dokumentárneho seriálu
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk

Na dokumente pracoval päťčlenný tím pozostávajúci z reportéra, dvoch kameramanov, zvukára a fotografa. V jednotlivých dieloch sa objaví aj niekoľko respondentov, ktorí takisto prispievali k dobrej nálade na pľaci.

Celý štáb si natáčanie užíval, pretože si takisto mohol vychutnávať skryté krásy Bratislavy. Počas výroby sa stávali aj vtipné príhody, ktoré sa niekedy podarilo zachytiť aj na fotoaparát.

Ako už viete, v prvej epizóde sme sa bližšie venovali historickému mestskému opevneniu, ktoré sa nachádza v samom srdci hlavného mesta. Snažili sme sa vám priblížiť najzaujímavejšie a najdôležitejšie informácie o tejto bratislavskej dominante.

Mnohé miesta na hradbách mali svoje čaro a skutočne stáli za fotografiu. Napríklad z Vtáčej veže sa nám naskytla prekrásna panoráma na naše hlavné mesto. Prezrite si našu fotogalériu a posúďte sami.

Ak ste ešte nevideli prvú časť nášho seriálu o mestských hradbách, tak ju nájdete tu.

Čo vás ešte v našom dokumente čaká: Dokumentárny seriál z dielne našej redakcie: Čo v sebe ukrýva Bratislava

Natáčanie mestských hradieb
19
Galéria
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM