Alexandra Húsková Rôzne

OBRAZOM: Ako si Bratislavčania užívajú horúci víkend?

Leto udiera v plnej sile a teploty sa približujú k tropickým hodnotám. V rozpálenom meste je na nevydržanie a tak všetci hľadáme možnosti, ako sa schladiť. V našej galérii uvidíte, ako si tohto týždňový horúci víkend užívajú Bratislavčania.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Ako si Bratislavčania užívajú horúci víkend?
Zdroj: TASR

Počas tohto víkendu sa mnohí z nás vybrali k vode, aby sme sa aspoň trochu schladili a netrápili sa v rozhorúčených panelákoch. V Bratislave sme najviac ľudí našli na Zlatých Pieskoch, ktoré ponúkajú dostatok tieňa pod stromami, ale aj športové vyžitie.

Do pondelka je tam dokonca zľavnené vstupné, ktorých zriadením vyšlo mesto v ústrety svojim obyvateľom.

Prečítajte si viac: Kúpaliská už navštívilo viac ako 120 tisíc ľudí. Bratislava ponúka zľavnené vstupné a cisterny s vodou na osvieženie

Popri kúpaní si na Zlatých Pieskoch môžete vyskúšať aj mnohé populárne adrenalínové vodné športy. Ponuka obsahuje wakeboarding – snoubordovanie na vode, flyboarding – pomocou 15 metrovej hadice vás vystrelia do výšky, blob – obrovská nafukovačka, na ktorej sa zabavíte vo dvojici a vyskúšať si môžete aj Stand up paddle, čo je doska podobná surfu, na ktorej stojíte a plavíte sa pomocou dlhého pádla.

Okrem kúpania sa mnohí chladíme aj obľúbenou letnou maškrtou – zmrzlinou. Viete, ktorá príchuť práve letí?

Prečítajte si viac: Tento rok „fičí“ levanduľová, gaštanová, cheesecake zmrzlina, ale aj overená klasika

Počas sobotného podvečera si viac ako dve tisíc ľudí odbehlo päť kilometrový Color run na Dostihovej dráhe v Petržalke. Od akcie neodradila prihlásených bežcov ani horúčava a farebný beh si užili. Pozrite si viac v našej galérii. O Color run-e si prečítajte tu: Color run je beh pre radosť

Ako si Bratislavčania užívajú počas víkendu s extrémnymi teplotami?
19
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM