Tlačové správy

Obľúbené nákupné centrum Bory Mall oslavuje: Už 3 roky bližšie k vám!

3 princezné, 3 želania, 3 oriešky pre Popolušku... Čo má spoločné rozprávkové číslo 3 s magickým dátumom 11.11. a narodeninová párty?

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené nákupné centrum Bory Mall oslavuje: Už 3 roky bližšie k vám!
Zdroj: Bory Mall

Ohňostroj, súťaž o Najkrajšiu tortu s magazínom Praktická Slovenka, moderátor Junior, známe tváre zo seriálov TV JOJ, karaoke, muzikál MAMMA MIA! a nesmrteľné hity skupiny ABBA sa postarajú v sobotu 11.11. o obrovskú porciu narodeninovej zábavy! Odkrojíme si z okúzľujúcej torty k rozprávkovým tretím narodeninám najmladšieho nákupno-zábavného centra Bory Mall v Bratislave.

Každá dobrá oslava musí mať narodeninovú tortu a na Bory narodeninách bude tiež a nielen jedna! Krásne vyzdobené torty zabojujú vo finále súťaže o titul „Najkrajšia torta“ už tretí rok v Bory Mall. Aby toho nebolo málo, príde aj Junior so štábom obľúbenej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. Ak aj vy radi pečiete alebo varíte, pochváľte sa s tým a možno to z kuchyne dotiahnete až na televízne obrazovky! Variť budú i samotní porotcovia známej relácie, ktorí nás zabavia svojou kuchárskou show.

Junior nás bude sprevádzať celým podujatím a privíta i známe tváre TV JOJ. Medzi hosťami sa objavia aj herci zo seriálu Prázdniny a Naši, s ktorými si určite radi dáte selfie, alebo získate podpis s venovaním. Tešiť sa môžeme aj na hity v podaní známych osobností, ktoré si zaspievajú Super karaoke. Kto sa z vás k nim pridá a získa jednu z narodeninových ci­en?

Muzikál MAMMA MIA! sa stal celosvetovým divadelným fenoménom, takže hity Mamma Mia, Dancing Queen a Waterloo určite poznáte. Niektoré z nich odznejú aj na narodeninovej oslave Bory Mall. S hercami z Novej scény si môžete aj zaspievať a zatancovať. Skvelá zábava vyústi po dvadsiatej hodine do nádherného ohňostroja.

Narodeninová oslava v Bory Mall patrí medzi najnavštevovanejšie udalosti roka tohto nákupného centra, ktoré nedávno privítalo aj mnoho nových značiek ako iStyle, Nautica, Gant, Silvian Heach, WTF!, Zeiss Vision Center, s.Oliver, Muziker, MET-Diesel-Emporio Armani, Björn Borg, U.S. Polo Assn., Starý otec, Biotech USA, Faunex a Veselá Veverička. Oslavovať sa dá aj štýlovými nákupmi.

Bohatý program, sladké dobroty, nové značky a veľa zábavy predpovedajú opäť skvelý zážitok. Vidíme sa 11.11. v Bory Mall, už 3 roky bližšie k vám!

(PR správa) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Bory Mall
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM