Maros Palesch Krimi

Objatím okradol

Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení osoby na fotografii, nakoľko táto osoba je podozrivá zo spáchania prečinu krádeže.

Tohto skutku sa mal dopustiť v súčasnosti neznámy páchateľ, ktorý dňa 14.02.2012 v čase približne o 15.45 hod. v Bratislave na Vysokej ulici. Počas toho ako si poškodený vkladal peniaze do peňaženky k nemu pristúpil podozrivý muž s tým, že chce rozmeniť 50 centov, pričom rukami sa začal poškodenému prehrabávať v peňaženke. Následne ako sa poškodený otočil podozrivému mužovi chrbtom. Poškodený muž tým naznačoval podozrivému, aby mu dal pokoj. Podozrivá osoba ho následne objala a počas toho mu vybrala z peňaženky bankovku v nominálnej hodnote 50,–€.

Pri tomto skutku bola podozrivá osoba nasnímaná priemyselnou kamerou. Nakoľko totožnosť podozrivej osoby je neznáma, vás žiadame o pomoc pri stotožnení tejto osoby. ** Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť ku stotožneniu neznámej osoby na fotografii, nám môžete oznámiť na bezplatné číslo polície 158, alebo na tel. č. 09610 31721, príp. osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.**

Zdroj + foto: KR PZ Bratislava, František Peczár

podozriva osoba - zlodej
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM