Maros Palesch Krimi

Objasnená streľba na Tuhovskej

Policajtom z Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III sa podarilo objasniť v krátkom čase včerajšiu streľbu na Tuhovskej ulici v Bratislave.

Poverený policajt z Okresného riaditeľstva PZ Bratislava III obvinil 40 ročného Petra W. z Bratislavy z prečinu krádeže vo viac činnom súbehu s prečinom výtržníctva.

Menovaný dňa 23.02.2011 v čase približne o 13.43 hod. vykonal krádež a to takým spôsobom, že z predajne na spomínanej ulici odcudzil 1 ks prenosného DVD a fotoaparát. Následne tento muž prešiel pokladničnou zónou bez platenia uvedeného tovaru. V tej chvíli si to všimol pracovník strážnej služby a rozbehol sa za ním. Muž počas toho ako utekal, odcudzený tovar zahodil.

Pracovníkovi strážnej služby sa podarilo tohto muža zadržať. Následne spolu so zadržanou osobou sa vracali späť do predajne, pričom v súčasnosti obvinený muž ho odstrčil a následne vybehol z predajne smerom k čerpacej stanici.

Pracovník strážnej služby neváhal a prenasledoval ho opäť. Obvinený sa otočil a dva krát vystrelil plynovou pištoľou. Svojim konaním, v prípade odcudzenia uvedeného tovaru, by spoločnosti vznikla škoda vo výške približne 830,–€. Taktiež sa obvinený dopustil výtržnosti na mieste verejne prístupnom, tým že použil plynovú pištoľ. Obvinenému teraz hrozí za tento skutok trest odňatia slobody až na 3 roky.

Zdroj a foto: KR PZ Bratislava, František Peczár

STRELBA_NAYSHOP_TUHOVSKA
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM