Rôzne

Nudí vás už káva so srdiečkom na pene? V Bratislave dostanete aj kapučíno s vlastným portrétom

Najnovšou vychytávkou jednej z bratislavských kaviarní je Selfiecinno - vaša fotografia priamo na skvelom a originálne pripravenom kapučíne.

Ilustračný obrázok k článku Nudí vás už káva so srdiečkom na pene? V Bratislave dostanete aj kapučíno s vlastným portrétom
5
Galéria
Zdroj: Five Points

Ak zavítate do jednej z kaviarní v centre Bratislavy a objednáte si vaše obľúbené kapučíno v jeho najnovšej originálnej verzii, je možné, že zo šálky na vás „žmurkne“ váš selfie portrét.

To tu ešte nebolo!

Kaviareň FIVE points, ktorú nájdete na Panskej ulici, pripravila pre svojich hostí skvelú novinku. Kapučíno si tam môžete vychutnať nielen so škoricou a srdiečkom navrchu, ale aj s vlastným autoportrétom (alebo aj inou ľubovoľnou fotografiou).

„Selfiecinnom“ môžete potešiť samého seba, ale aj svojich priateľov či partnera. Stačí zavítať do kaviarne, odoslať fotografiu do Coffee printera a už len čakať na voňavé a lahodné prekvapenie. Kaviarenské zážitky v hlavnom meste tak nadobudli celkom nový rozmer.

Originálny zážitok si môže dopriať naozaj každý. Priateľku či priateľa môžete selfieccinom potešiť za 2,90 eur, čo je iba o necelé euro viac ako cena klasického kapučína.

O tom, že Bratislavčania sú originálnym novinkám naklonení, svedčia nadšené reakcie zákazníkov na sociálnej sieti kaviarne. Pôjdete vyskúšať aj vy?

Zdroj: YouTube.com
Selfiecinno
5
Galéria
Zdroj: Five Points
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM